Premiär för Bloggen

Kort information

Idag är det premiär för blogg-funktionen på itlararen.se, visst det må vara 2022 och blogg som fenomen är inget nytt direkt. Men…

Jag har länge funderat på ett sätt att dela med mig av massa information, nyheter, tankar och funderingar som jag tror användare av itlararen.se finner intressant. Material och information som kanske inte passar i video-format eller som rör annat än det som naturligt passar in som video, laboration eller liknande på sidan.

Därför är det med höga förväntningar (från min sida) som jag ämnar börja blogga. Förhoppningsvis regelbundet. Jag tänker mig att jag främst kommer att använda blogg-funktionen för att kommunicera med mina användare och prenumeranter av itlararen.se. Fokus på nyheter, reflektioner kring upplägg och kurser, guider och tips.

Jag tänkte inte aktivera kommentarsfältet för jag tror att Internet har tillräckligt med septitanks-liknande plattformar där användare kan sprida verbal dynga. Vill man nå mig så går det enkelt via min mejl eller via Twitter . Ha ett bra 2022!

/Jesper

Jesper Nilsson

Om: Uppskattad och erfaren utbildare med bred kompetens inom flera områden och passion för lärande. Författare och skapare av itlararen.se. Microsoft Certified Trainer (MCT), CompTIA-utbildare och CISCO-instruktör sedan flera år.
Flertalet certifieringar inom relevanta områden: MCSE, MCSA, Network+, A+, Linux+, LPIC m.fl.